Artist in residence in het EKWC

Europees keramisch werkcentrum 

3 maanden heb ik me helemaal ondergedompeld in de keramiek om te kijken of het de basis kan zijn voor het maken van ons eigen mozaïek voor Social Sofa. Al snel was duidelijk dat we met keramiek een mooie eigen collectie kunnen maken met meer kleuren dan we ooit hebben gehad.


Lees meer

Hotel BENT

In 2023 opent Karin Bruers met haar dochters Hotel Bent in Oisterwijk aan het eind van de Gemullehoekenweg in het licht van het dorp en in de schaduw van het bos, een boetiek hotel met 10 kamers, vegan lunchroom en een deel van haar Social sofa atelier.


Lees meer

LOVE TO LIVE, EEN DOCUMENTAIRE VAN KARIN BRUERS

Road movie van Margreet, een 42-jarige vrouw, die met Karin Bruers, op zoek gaat naar het wezen van geluk.
Twintig jaar geleden overleefde Margreet Bos op vakantie een vreselijk aanslag van Ethiopische bandieten. Een handgranaat, die ontplofte in de cabine van de auto waarin ze zat, veranderde haar in één klap van een cum laude afgestudeerde meid met een stralende toekomt in een zwaar gehandicapte jonge vrouw in een rolstoel. Al haar dromen in gruzelementen.

Lees meer

Social Sofa

Wist je dat Karin Bruers de founding mother van Social Sofa is en gelukkig nog steeds ook de baas is.
Karin hoopt hiermee te stimuleren dat buurten elkaar een beetje beter leren kennen. Door onder andere gezellige klets op de bankjes in je buurt te hebben, of een deel van je sores met elkaar te delen maar ook het stimuleren om een beetje op elkaar te letten. Vergeet niet dat we elkaars medicijn zijn tegen eenzaamheid.Lees meer

Social Salon

De Social Salon is een beautysalon waar senioren met een kopje koffie, een koekje, wat kletsend of stil genietend zich heerlijk een paar uur kunnen laten verzorgen aan haren, handen of het gezicht. Rond het middaguur staat de lunch klaar. Bezoekers kunnen natuurlijk ook met de lunch starten en in de middag bij ons genieten van de behandelingen.
Lees meer

Rijksmonument Het Duvelhok
Karin werd in 2014 eigenaar van het Rijksmonument het Duvelhok in Tilburg. Het pand begon in 1862 als textielfabriek. In juni 2016 was het 3000 m2 pand volledig gerestaureerd en duurzaam verbouwd. Het is nu één van de duurzaamste Rijksmonumenten van Nederland. Een pareltje in het centrum van Tilburg.


Loop er gewoon binnen.


Lees meer

Little Black Wardrobe

De verschillende outfits die Karin draagt in de voorstelling ‘Love is wonderful’ zijn afkomstig uit de collectie van de Little Black Wardrobe (LBW).
LBW is een collectie van black basics voor vrouwen ontwikkeld door Karin en haar dochter Samie.Lees meer
© 2023 karinbruers.nl | All rights reserved | Icon made by Freepik from www.flaticon.com