Theater

 – Love is Wonderful! – REPRISE

Speellijst voor 2022 is bekend.

‘Love is wonderful!’ was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’.
"Kaat, wat is love?’ vroeg-ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’ en begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen. 

Ze struint al sinds haar puberteit de samenleving af voor de ware liefde maar krijgt haar soulmate maar niet gevonden. Op datingsites wordt ze geroyeerd, ze weet niet of ze het potje of het dekseltje is en vraagt zich af of de liefde de zoveelste illusie in haar leven is? Ze gelooft er niet meer in maar ze heeft nog wel hoop.

Afgelopen met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière. Het roer moet om! Karin verwelkomt u in een warm bad van liefde maar niet schrikken als ze u af en toe kopje onderduwt, da’s lief bedoeld.

Karin wordt meer dan bijgestaan door: collega Marjolein Heesters.

Tekst: Karin Bruers
Spel: Karin Bruers en Marjolein Heesters  ( www.tekkelinhooggras.nl
Regie: Martijn Bouwman
Impresariaat: Kik Producties
Fotograaf: Merlijn DoomernikBlog

Vrouwendag 2020 "Ban de Hak"

16 mrt

Vrouwen, maak van uw schoen met hoge hak een pennenbakje’

TILBURG - Met een vette knipoog heeft cabaretière Karin Bruers op Internationale Vrouwendag de oorlog aan de hak verklaard. 
Haar oproep aan de vrouw om voortaan platte schoenen aan te trekken, ging er in De NWE Vorst alvast in als koek.Lees meer

© 2023 karinbruers.nl | All rights reserved | Icon made by Freepik from www.flaticon.com