Podcast - Doe mij maar een verre vriend -

Karin Bruers is in de mircofoon gekropen en heeft haar gedachte verwoord in een podcast. 

Klik hieronder om het te beluisteren.Heb je er inspratie van gekregen, laat een bericht achter in het contact formulier.

OVER DOE MIJ MAAR EEN VERRE VRIEND
Het is de bouw en start van Hotel Bent. Een boutique hotel met restaurant op een buitengewoon mooie groene plek in de parel van Brabant, Oisterwijk, Natura 2000. De eigenaar is de activistische schrijfster, oud lid van de Comedytrain, theatermaker en godmother van Socialsofa, Karin Bruers.

Samen met haar dochters gaat zij dit bijzondere project bouwen en bestieren. Bijzonder omdat het gedreven wordt door glamour activisme. Activiteiten waarmee ze verandering en bewustwording proberen te brengen in hun gemeenschap op het gebied van milieu en dierenleed.

Maar niet alles gaat over rozen. Er zijn duurzame dilemma’s die ze het hoofd moeten bieden. Hoe wordt de 0-emissie vorm gegeven, mogen er alleen nog maar elektrische auto’s komen en wat moeten ze met de andere auto’s van de gasten, het budget wat niet overschreden mag worden en wordt de planning wel gehaald?

Maar de grootste hobbel die genomen moet worden is de ongelooflijke tegenwerking van een groot old school horeca etablissement waar dit kleinschalig duurzaam initiatief naast gebouwd wordt.

Blog

Vrouwendag 2020 "Ban de Hak"

16 mrt

Vrouwen, maak van uw schoen met hoge hak een pennenbakje’

TILBURG - Met een vette knipoog heeft cabaretière Karin Bruers op Internationale Vrouwendag de oorlog aan de hak verklaard. 
Haar oproep aan de vrouw om voortaan platte schoenen aan te trekken, ging er in De NWE Vorst alvast in als koek.Lees meer

© 2023 karinbruers.nl | All rights reserved | Icon made by Freepik from www.flaticon.com