Theater

Nieuwe show!
Première – Love is Wonderful! – 23 november 2019

Love is wonderful! was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: “Wonderful”. “Kaat, wat is love?” vroeg ‘ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: “Gelul” en begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen.
Karin verwelkomt je in een warm bad van liefde maar niet schrikken als ze je af en toe kopje onderduwt in de zeven hoofdzonden, da’s lief bedoeld.
Karin wordt meer dan bijgestaan door: de Kunstacademie stagiair Joris Roosen en collega Marjolein Heesters.


Tekst: Karin Bruers
Spel: Karin Bruers en Marjolein Heesters  ( www.tekkelinhooggras.nl
Regie: Martijn Bouwman
Impresariaat: Kik ProductiesKijk bij de speellijst voor de data en locaties.

Blog

De kermis

22 jul

Een zomer in mijn jeugd was een zwemabonnement en kermisgeld en als je dat had kon je zomer niet kapot. Ik ben nog nooit zo rijk geweest als op die momenten dat ik mijn kermisgeld in mijn handen kreeg. Ik kon dat tien keer op een dag gaan tellen, breed uit op mijn bed leggen en een dieptestudie doen hoe ik het geld ging besteden.

Sowieso een hele grote lekbol, ons moeder mee in de Hoogaatie proberen te krijgen, in de ‘Meez’nallen’ met z’n allen, dat was zo’n Octopusding, en de rups. Suikerspinnen kocht ik nooit omdat iedereen er dan een flos van aftrok en dan hield ik zelf een kaal stokje over.Lees meer

© 2018 Karin Bruers | All rights reserved | Icon made by Freepik from www.flaticon.com