De Activiste

Karin is druk met vanalles.
Hieronder een kleine greep uit haar enorme diversiteit.

Cabaretière Karin Bruers heeft een nogal ongebruikelijke handicap. Alles om haar heen verandert in absurdistisch theater. Bij alles wat ze aanpakt beginnen de zaken onmiddellijk te ontsporen en bizarre gebeurtenissen verstoren al gauw het alledaagse weefsel van de tijd. Die eigenschap heeft ze geërfd van haar moeder, een vindingrijke, non-conformistische vrouw die in haar eentje acht kinderen grootbracht in een Tilburgse volkswijk.


Social Sofa

Wist je dat Karin Bruers de founding mother van Social Sofa is en gelukkig nog steeds ook de baas is.
Karin hoopt hiermee te stimuleren dat buurten elkaar een beetje beter leren kennen. Door onder andere gezellige klets op de bankjes in je buurt te hebben, of een deel van je sores met elkaar te delen maar ook het stimuleren om een beetje op elkaar te letten. Vergeet niet dat we elkaars medicijn zijn tegen eenzaamheid.Lees meer

Social Salon

De Social Salon is een beautysalon waar senioren met een kopje koffie, een koekje, wat kletsend of stil genietend zich heerlijk een paar uur kunnen laten verzorgen aan haren, handen of het gezicht. Rond het middaguur staat de lunch klaar. Bezoekers kunnen natuurlijk ook met de lunch starten en in de middag bij ons genieten van de behandelingen.
Lees meer

Rijksmonument Het Duvelhok
Karin werd in 2014 eigenaar van het Rijksmonument het Duvelhok in Tilburg. Het pand begon in 1862 als textielfabriek. In juni 2016 was het 3000 m2 pand volledig gerestaureerd en duurzaam verbouwd. Het is nu één van de duurzaamste Rijksmonumenten van Nederland. Een pareltje in het centrum van Tilburg.


Loop er gewoon binnen.


Lees meer

Little Black Wardrobe

De verschillende outfits die Karin draagt in de voorstelling ‘Love is wonderful’ zijn afkomstig uit de collectie van de Little Black Wardrobe (LBW).
LBW is een collectie van black basics voor vrouwen ontwikkeld door Karin en haar dochter Samie.Lees meer
© 2018 Karin Bruers | All rights reserved | Icon made by Freepik from www.flaticon.com